1941 Frozen Front

1941 Frozen Front 1.1.2

Wees je tegenstanders te slim af in dit epische strategiespel

Vecht op ijzige vlaktes in dit uitstekende turn-based strategiespel voor Android, dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitstekende gameplay
  • Veel speluren
  • Goede multiplayer

TEGEN

  • Geen online multiplayer
  • Afleidende advertenties

Excellent
9

Vecht op ijzige vlaktes in dit uitstekende turn-based strategiespel voor Android, dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Wees je tegenstanders te slim af

Geen flitsende graphics of ingewikkelde processen in 1941 Frozen Front. In dit spel gaat het puur om de strategie. Erg verfrissend in een tijd waarin games vaak erg simpel zijn en weinig diepgang hebben. Elke beurt kies je uit drie mogelijkheden: je verplaatst je, valt aan of versterkt je troepen. Matches duren lang, maar slokken je compleet op.

Het multiplayer gedeelte van Frozen Front is interessant, want speelt zich offline af. Je speelt om de beurt en geeft je telefoon of tablet door aan de volgende speler. Voorafgaand aan de match stel je in hoeveel goud je wilt gebruiken voor reparaties, verbeteringen en versterkingen.

Hoe speel je 1941 Frozen Front

Je bedient je eenheden door op ze te tikken en vervolgens raak je het scherm aan op de plek waar ze heen moeten of op de vijanden die ze moeten aanvallen. Dit komt beter tot zijn recht op het grote scherm van een tablet dan het kleinere scherm van een smartphone.

Elke eenheid heeft zijn sterke en zwakke punten. Zo is de infanterie bijvoorbeeld goed in het opblazen van tanks, maar zijn ze kwetsbaar tegen anti-infanterie eenheden. Terugschieten is alleen mogelijk als je in verdediging staat en je dient ook rekening te houden met de gespecialiseerde eenheden. Leveringsdepots spelen ook een belangrijke rol. Hier koop je nieuwe wapens of medicijnen voor je eenheden.

Hoe ziet het eruit

De eenheden lijken rechtstreeks uit een bordspel te komen. De graphics zijn niet bepaald flitsend, maar het spel richt zich dan ook meer op gameplay. Helemaal in WO II-stijl worden de recaps van je spel afgespeeld door een vintage filter met het geluid van een filmprojector. Explosies, machinegeweervuur en het brommen van motoren zijn allemaal uitstekend van kwaliteit.

Onze mening1941 Frozen Front is een meeslepend spel dat zowel perfect is voor casual gamers als fans van strategiespellen.

Meeste downloads Strategiespellen voor android

Meer
1941 Frozen Front

Download

1941 Frozen Front 1.1.2

Beoordelingen about 1941 Frozen Front